Modele krevatesh druri

Modeli i furrës, i treguar në figurë, vepron si „burzhuyki” DHE ka një oxhak të udhëhequr në rrugë. Megjithatë, është e papërshtatshme për përdorim në Zonat e gjallë, PASI që, ndërsa dallimet presionit të jashtëm Mund të lindë një goditje të kundërt, e CILA do të lehtësojë hyrjen në monoksidit të karbonit dhomë. Prandaj, një furrë e Tillé Gjithmonë duhet të jetë Nën mbikëqyrje dhe përdoret më së shpeshti për ngrohjen e dhomave të shërbimeve ose garazhit. Si një zgjidhje, është mirë që të përdoren Balta me përmbajtje të mesme yndyre, të përziera në përmasa të barabarta me rërë të kalcinuar dhe të analizohen përmes një sitë të mirë. Gjerësia e coutures masoneri në furrë sauna duhet të jetë nga 6 Deri në 10 mm. për vendosjen e rreshtave më të ulëta, Ku NUK ka ngrohje, DISA mjeshtra rekomandojnë përdorimin e llaçeve të çimentos për të parandaluar erozionin e argjilës. Diagrama është treguar Ju Mund të shihni rezultatet e Punës së zhvillimit që çoi në thjeshtësinë relative të skemës, e CILA ka efikasitet të lartë dhe i plotëson të gjitha kërkesat për një të kërkesave Raketa-fjalim. Mobilje par shtepiMobilje per Bare dhe restorantiMobilje par dhoma gjumiDollap per dhoma gjumi matrimonialeDollap per dhoma femijesh me porosiKomo dhe komodina moderne dhe klasikeKuzhina gatimiKredencaPortmonto është interesante të theksohet se nëse është e nevojshme, sobë me Raketa Mund të bëhet Edhe për 20-30 minuta, për shembull, nga një Kuti hekuri. Megjithatë, nëse Ju bëni çdo përpjekje, është e mundur për të marrë në Objekt të rehatshme shtëpi stacionar me STOL nxehtë sobë që Mund Edhe të zëvendësojë divan zakonshme..

Kjo furrë-raketave NUK kërkon poryadovok komplekse si një zile ose soba ruse, të cilat janě Struktura masive. Zgjedhja e një lloji të veçantë të sobave Varet nga AJO që Ju Doni të merrni nga AJO. Ndoshta Ju nevojitet Vetëm për ngrohje, ose dëshironi të gatuani me të. Duke filluar nga Kjo, ka DISA lloje furrat: në kohën tonë, me një shumëllojshmëri të pasur të materialeve moderne, kanalet në këtë dizajn furre Mund të bëhen nga tuba metalikë, të vendosura në formën e spirales dhe të izoluar mirë me materiale JO të djegshme. Prandaj, e fundit pjesa oxhak Mund të dalë kolltukë e projektimit të sistemit pranë vetë Furra APO në kolltukë Fund, dhe pastaj të shkojnë nëpër mur në baignoire prodhimit oczyska montuar në jashtë. Strukturat metsemblables kanë një peshë të papërfillshme, por MOS harroni se ngarkesa shtesë do të sigurohet nga gurët dhe një rezervuar Uji nëse është planifikuar ta instaloni atë. E Errësira Kjo çon në faktin se është e pamundur të bëhet PA një themel në shumicën e rasteve. Prerja e një cilindri të Gazit dhe bërja e kapakut me „Skaj” adresa: Shtish, Tufine, Tirane, ish rezervat e Shtetit, RR.

Fadil Allushi, Albanie Kontrolloni nëse ka lagështi të tepërt Brenda furrës. Kjo Mund të përcaktohet nga prania e kondensimit në pjesët metsemblables. Nëse Ende shfaqet PASI Furra është mbyllur për një kohë të gjatë PA tërheqje, atëherë vazhdoni të thatë me ndihmën e atyre dy ose tre shkrimet në ditë.